Loredana si Urban Kids la Sala Palatului

Loredana si Urban Kids la Sala Palatului - Evenimente - Articole
Sursa poza: © sxc.hu
calendar icon 25-11-2012     view icon 1054 vizualizari     comm icon 0 comentarii    

Pe 25 noiembrie  Loredana a cantat pentru 5000 de oameni  la Sala Palatului si a demonstrat ca isi merita titulatura de "Diva Romaniei".

Lori a inceput concertul cu "Apa" cu Cabron, noul ei hit.  A continuat cu piesa Shukar, prima piesa de pe albumul "Dragoste" facuta de ea, Smiley si Serban Cazan.

Dupa aceasta  introducere in materialul nou, Loredana ne-a purtat in lumea copilarieri sale : melodia "Copiii sirenelor" interpretata de Lori "mica" la varsta de 3 ani, inregistrata de tatal ei, domnul Vasile Groza.  

Loredana a continuat acompaniata de  Urban Kids. Au interpretat “Copiii sirenelor”, “Macarele” si “Ma intreb ce sa fac”.

O premiera a fost momentul in care Loredana a cantat alaturi de Cristi Minculescu, care a revenit pentru prima data pe scena, de la despartirea de Iris. Cei doi artisti au intepretat celebra piesa "Strada ta", care a impresionat publicul pana la lacrimi. Un alt duet plin de emotie a fost cel cu Petru Calinescu, fiul lui Florin Calinescu, alaturi de careLoredana a cantat piesa "Coborata din Rai".Pe parcursul serii, numerosi alti invitati speciali, au cantat pe scena Salii Palatului impreuna cu Lori. Printre acestia s-au numarat Cabron, baietii de la BUG Mafia, fostul concurent de la Vocea Romaniei, Dragos Chircu si Ionica Minune, unul dintre cei mai buni acordeonisti din lume.

Momentul in care Lori l-a invitat, din public, pe Smiley sa urce pe scena alaturi ea, a reprezentat o surpriza atat pentru oamenii din sala, cat si pentru artist! Smiley a acceptat imediat invitatia Loredanei, cei doi interpretand intr-un mod inedit piesa "Departare"."Aseara, am adus in fata fanilor care au crezut si cred in mine, povestea mea, asa cum a inceput si asa cum continua, dar si toata dragostea mea pentru ei,. Este de nepretuit tot ce am primit in toti acesti ani din partea publicului, iar acesta este modul meu de a le multumi fanilor pentru sentimentele pe care le-au investit in mine, sentimente care m-au facut ceea ce sunt astazi: o femeie implinita, care isi poate urma visul! Nici nu am simtit cand au trecut cele trei ore, a fost un vis frumos ce nu s-ar fi putut realiza fara energia oamenilor care au venit la Sala Palatului." A declarat Loredana.Piesa cu care Loredana a inchis seara magica, a fost celebra "Buna seara, iubite", la finalul careia artista, vizibil cuprinsa de emotii, a inceput sa planga multumindu-le tuturor celor prezenti la concert.

 
Printre cei care s-au aflat in spatele concertului se numara: regizorul Razvan Savescu, Sorin Stratulat, Mirela Fraser "Fe[male]", ID Sarierri, Dana Budeanu, Mircea Barbulescu, Radu Mada, Atsuku Kudo, Joy Williams, dar si multi altii ce au facut parte din echipa implicata in acest frumos proiect.

banner tu intrebi, specialistii raspund

VIDEO/ARTICOLE DIN TOATE CATEGORIILE

VIDEO - PEDIATRIE
28-03-2013  |  12172 vizionari
ARTICOLE - PEDIATRIE
07-01-2013  |  1547 vizionari
VIDEO - PEDIATRIE
27-03-2013  |  12677 vizionari
VIDEO - ANIMATII
15-11-2012  |  12722 vizionari
VIDEO - ALIMENTATIE
30-03-2013  |  13960 vizionari
VIDEO - GINECOLOGIE
22-03-2013  |  12186 vizionari

COMENTARII (0)

Momentan nu sunt comentarii pentru acest video/articol.

ADAUGA COMENTARIU


Adresa dvs. de email NU va fi afisata pe site.
CAPTCHA Image
Introduceti codul de securitate:

(schimba imaginea)
ARTICOLE - EVENIMENTE
25-11-2012  |  1170 vizionari
ARTICOLE - EVENIMENTE
25-11-2012  |  1385 vizionari
ARTICOLE - EVENIMENTE
25-11-2012  |  1055 vizionari

TU INTREBI,
SPECIALISTI RASPUND

Adauga mai jos intreabarea la care cauti raspuns, iar un specialist in domeniu iti va raspunde.

CAPTCHA Image
Cod Securitate: